Leden van de Raad voor lokale economie van Vorselaar trekken maandag naar Genk. Daar worden de horeca-awards uitgereikt.

Raad lokale economie steunt Gasthof De Roskam en Welnesscentrum Ninfea
 
Twee Vorselaarse zaken nl. Ninfea, welnesscentrum, en Gasthof De Roskam, brasserie, werden in hun categorie genomineerd voor het behalen van een HORECA AWARD bij de 4deeditie van deze uitreiking. Samen met 208 horecazaken dingen ze mee naar de beste score binnen hun categorie.
 
Deze Horeca Awards worden nu maandag in Genk uitgedeeld. Alle genomineerde zaken uit België stellen zich op 30 januari voor in de Limburghal te Genk. ’s Avonds worden de prijzen bekendgemaakt en uitgereikt.
 
Ludo Adriaenssen, schepen lokale economie : “De raad lokale economie van Vorselaar steunt deze nominatie en zorgt samen met beide genomineerde zaken voor het inleggen van een bus naar deze activiteit. Tijdens een ganse namiddag kan men kennis maken met de genomineerde zaken en vooral ook proeven van hapjes en drankjes. Kortom een leuke aangename namiddag ter ondersteuning van onze lokale horecazaken.”
 
Iedereen kan nog mee, er zijn nog enkele plaatsen vrij.  Verder inlichtingen en inschrijven kan nog bij de beide zaken Gasthof De Roskam en Welnesscentrum Ninfea.